Gegratineerde Paddestoelentoast

Dit is een kaasvoorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen.

100 gr Oesterzwammen
1 sjalotje
1 teentje knoflook
1 el boter
2 el verse tijmblaadjes
peper, zout
2 sneetjes witbrood
2 dunne plakjes geitenkaas (Kavital)

Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in dunne repen. Hak het sjalotje. Wrijf de koekenpan in met het teentje knoflook en verhit de boter hierin. Bak de oesterzwammen samen met een eetlepel tijmblaadjes op een hoog vuur vijf minuten. Bestrooi de oesterzwammen vervolgens met peper en zout.
Rooster de boterhammen en schep de oesterzwammen hierop. Leg op iedere toast een plakje geitenkaas en bestrooi de kaas met de rest van de tijmblaadjes. Gratineer de kaas onder de voorverwarmde ovengrill.

Bereidingstijd ca. 15 minuten