Gevulde Kerstomaatjes met Ruscello

 

Bereidingstijd:           10-20 minuten

 

Soort gerecht:           Borrelhapjes

 

 Ingrediënten voor 4 personen:

1 bakje kerstomaatjes
100 gr Ruscello kruidenkaas
1/2 eetlepel grove mosterd
100 gr Hüttenkäse
zout, peper, snufje cayennepeper
bakje tuinkers

Bereidingswijze:

Van de kerstomaatjes het kapje netjes afsnijden en met een theelepeltje voorzichtig uithollen.
De binnenkant met iets zout bestrooien en omgekeerd 10 minuten op een stukje keukenpapier laten uitlekken.
De kaas raspen en met de mosterd, Hüttenkäse, zout en peper naar smaak en cayennepeper tot een stevige massa roeren en de tomaatjes ermee vullen.
Er een toefje tuinkers opleggen en gedeeltelijk met het kapje afdekken, zodat
de tuinkers iets uitsteekt.

Eet Smakelijk!