Kaascrème met Ruscello voor Gevulde eieren

Bereidingstijd:   10 minuten

 

Ingrediënten:

150 gr Ruscello kruidenkaas
1 sjalotje
1 avocado
3 eetl Umer
4 hardgekookte eieren
2 eetl mayonaise
zout
peper

Bereidingswijze:

Doe de Ruscello kruidenkaas in de keukenmachine en hak deze fijn, evenals het sjalotje.
Schil de avocado, halveer deze en verwijder de pit.
Doe het vruchtvlees van de avocado in de machine en voeg de Umer toe.
Halveer de eieren in de lengte en haal de dooiers eruit.
Voeg de dooiers en de mayonaise bij de massa en pureer deze.
Breng de kaascrème op smaak met peper en zout.
Laat de crème in de koelkast opstijven.
Vul een spuitzak met de crème en spuit toefjes in de halve eiwitten.
Garneer met een toefje peterselie.

Serveertips:

Lekker met toast.

Eet Smakelijk!