Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/veendaler.nl/webspace/httpdocs/veendaler.nl/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 76

Gegratineerde Paddestoelentoast

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bereiding:

  1. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in dunne repen.
  2. Hak het sjalotje.
  3. Wrijf de koekenpan in met het teentje knoflook en verhit de boter hierin.
  4. Bak de oesterzwammen samen met een eetlepel tijmblaadjes op een hoog vuur vijf minuten.
  5. Bestrooi de oesterzwammen vervolgens met peper en zout.
  6. Rooster de boterhammen en schep de oesterzwammen hierop.
  7. Leg op iedere toast een plakje geitenkaas en bestrooi de kaas met de rest van de tijmblaadjes.
  8. Gratineer de kaas onder de voorverwarmde ovengrill.

Eet Smakelijk!

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

– 100 gr Oesterzwammen
– 1 sjalotje
– 1 teentje knoflook
– 1 el boter
– 2 el verse tijmblaadjes
– peper, zout
– 2 sneetjes witbrood
– 2 dunne plakjes geitenkaas (Kavital)