Gevulde Kerstomaatjes met Ruscello

Bereiding:

  1. Van de kerstomaatjes het kapje netjes afsnijden en met een theelepeltje voorzichtig uithollen. 
  2. De binnenkant met iets zout bestrooien en omgekeerd 10 minuten op een stukje keukenpapier laten uitlekken. 
  3. De kaas raspen en met de mosterd, Hüttenkäse, zout en peper naar smaak en cayennepeper tot een stevige
  4. massa roeren en de tomaatjes ermee vullen. 
  5. Er een toefje tuinkers opleggen en gedeeltelijk met het kapje afdekken, zodat de tuinkers iets uitsteekt.

Eet Smakelijk!

Ingrediënten:

– 1 bakje kerstomaatjes
– 100 gr Ruscello kruidenkaas
– 1/2 eetlepel grove mosterd
– 100 gr Hüttenkäse
– zout, peper, snufje cayennepeper
– bakje tuinkers