Groene Maaltijdsalade met Ruscello
Bereiding:
- Was de veldsla en de waterkers en verwijder de worteltjes.
- Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
- Was en snij de appels in vieren en verwijder het klokhuis. Snij de partjes in dunne schijfjes en besprenkel ze met 2
eetlepels citroensap. - Snij de kaas in dunne reepjes.
- Klop een dressing van de olie en de rest van het citroensap.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Meng alle ingrediënten en serveer de salade in een schaal.
Eet Smakelijk!
Bereidingstijd: 10-20 minuten
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Hulpmiddelen: Koekenpan; schaal; keukenpapier
Ingrediënten:
– 100 gram veldsla
– 100 gram waterkers
– 1 zakje amandelschaafsel(45 gram)
– 2 appels(bijv. Granny Smith)
– 6 eetlepels citroensap
– 200 gram Ruscello kruidenkaas
– 6 eetlepels(walnoten)olie
– zout en peper
– 80 gram alfalfa