Groene Maaltijdsalade met Ruscello

Bereiding:

  1. Was de veldsla en de waterkers en verwijder de worteltjes.
  2. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
  3. Was en snij de appels in vieren en verwijder het klokhuis. Snij de partjes in dunne schijfjes en besprenkel ze met 2
    eetlepels citroensap.
  4. Snij de kaas in dunne reepjes.
  5. Klop een dressing van de olie en de rest van het citroensap.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Meng alle ingrediënten en serveer de salade in een schaal.

Eet Smakelijk!

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Soort gerecht: Hoofdgerecht

Hulpmiddelen: Koekenpan; schaal; keukenpapier

Ingrediënten:

– 100 gram veldsla
– 100 gram waterkers
– 1 zakje amandelschaafsel(45 gram)
– 2 appels(bijv. Granny Smith)
– 6 eetlepels citroensap
– 200 gram Ruscello kruidenkaas
– 6 eetlepels(walnoten)olie
– zout en peper
– 80 gram alfalfa