Kaascreme met Ruscello voor Gevulde eieren

Bereiding:

  1. Rasp de helft van de gewassen appelen met schil en roer er het citroensap en de brandwijn door.
  2. Schil de rest van de appelen en snijd ze in schijven.
  3. Beboter de sneden brood en verdeel de geraspte appel erover.
  4. Leg daarop dakpansgewijs de schijfjes appel en dek de sneetjes af met de Ruscello.
  5. Bak de toast 5-7 minuten middenin een op 200 C voorverwarmde oven.
  6. Garneer ze voor het opdienen met de geroosterde uienringen.

Serveertips:

Lekker met toast.

Eet Smakelijk!

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

– 150 gr Ruscello kruidenkaas
– 1 sjalotje
– 1 avocado
– 3 eetl Umer
– 4 hardgekookte eieren
– 2 eetl mayonaise
– zout
– peper