Kaastaart
Bereiding:
- Meng kaas, eieren, melk, room en kruiden met de staafmixer of garde.
- Wat zout en peper erbij.
- Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met een stevige laag zoute crackers.
- Giet de helft van het eieremengsel over de crackers, weer een stevige laag crackers en dan de rest van het mengsel.
- Strooi er paprikapoeder over.
- Bak in 50 min. in een voorverwarmde oven op 175 C graden goudbruin.
- Serveer er hot ketchup bij. (of Bally maloe country relish)
Eet Smakelijk!
Een hartig hapje.
Ingrediënten:
– 4 eieren
– 4 eierdooiers, extra
– 1/2 ltr volle melk
– 1/4 ltr zure room
– 150 gr geraspte Veendaler
– 150 gr geraspte belegen Boerderijkaas
– 1/2 theelepel oregano
– 1/2 theelepel tijm
– 1/2 theelepel dille
– zoute crackers (tuc)
– zout, peper en paprikapoeder