Kruidenkaas salade met Ruscello

Bereiding:

  1. Snij de korstjes van de kaas en snij beide kaassoorten in kleine blokjes.
  2. Roer in een schaal de mayonaise, zure room en sherry tot een sausje.
  3. Voeg peper naar smaak toe en roer de kruiden erdoor.
  4. Schep tot slot de blokjes kaas erdoor.
  5. Laat de kaassalade minstens een uur staan om op smaak te komen.

Serveertip:

Lekker met witte broodjes of vers geroosterd brood

Eet Smakelijk!

Bereidingstijd: 20 minuten

Lekkere salade voor een buffet of een brunch

Ingrediënten voor 4 personen:

– 200 gr. Ruscello kruidenkaas
– 200 gr. belegen kaas 
– 2 Eetl. mayonaise
– 2 Eetl. zure room
– 2 Eetl. medium sherry of sinaasappelsap
– Versgemalen zwarte peper
– 3 Eetl. fijngehakte basilicum
– 3 Eetl. fijngehakte bieslook