Lauwwarme Kaassalade met Ruscello

Bereiding:

  1. Was de veldsla en laat deze uitlekken.
  2. Was en snij de radijsjes in plakjes.
  3. Verkruimel de kaas.
  4. Veeg champignons schoon en snij ze in vieren.
  5. Pel en snipper de knoflook en het sjalotje.
  6. Verhit de olijfolie in een koekepan en fruit het sjalotje
  7. Voeg de champignons en de knoflook toe en bak ze ca 3 minuten.
  8. Breng op smaak met zout en peper.
  9. Verdeel de veldsla en de radijs over 2 borden en schenk de dressing erover.
  10. Voeg de kaas toe aan de champignons en laat deze licht smelten
    Verdeel het warme champignon mengsel over de salade
  11. Knip de tuinkers af en garneer de salade ermee.

Tip:

Lekker bij een sneetje heel donker bruin brood en een glas witte wijn.

Eet Smakelijk!

Lunchgerecht voor 2 personen

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten:

– 50 gram Veldsla
– 1/2 bosje radijs
– 150 gram Ruscello kruidenkaas
– 250 gram Grotchampignons
– 1 sjalotje
– 1 teentje knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 4 eetlepels mosterd