Ossenhaas met fourme d'ambert en avocado
Bereiding:
- Kruid de ossenhaas met zout en peper en bak deze rosé in de boter.
- Laat het vlees even rusten en snijd er daarna mooie blokjes van.
- Kook de kwarteleitjes, pel en halveer ze.
- Snijd de paprika en de fourme d’ambert in blokjes en het groen van de lente-uitjes in ringen.
- Pel de avocado’s, snijd ze in blokjes en besprenkel ze met wat citroensap.
- Maak de slasoorten aan met een klein beetje dressing en verdeel deze over de borden.
- Verdeel alle gesneden ingrediënten strak over de aangemaakte salade.
- En maak de salade af met de rest van de Caesar dressing en wat cress.
Tip:
Ook heel goed te bereiden met entrecote op de grill.
in plaats van fourme d’ambert kunt u ook roquefort gebruiken.
Eet Smakelijk!
Een voorgerecht voor 10 personen
kan ook als maaltijdsalade.
Ingrediënten:
– 650 gr ossenhaas
– boter of olie om het vlees in te bakken
– (b.v. Phase with Butter Flavour)
– 20 kwarteleitjes
– 350 gr fourme d’ambert
– 3 ovengeroosterde paprika
– 1 bos lente uitjes
– 3 st avocado
– 0.5 citroen
– 400 gr groene slasoorten
– 3 dl dressing
– (b.v. Hellman’s dressing Ceasar)
– 1 bakje cress