Buitenlandse kazen kopen

Heerlijke Hollandse kazen

Vele overheerlijke kaasrecepten

Ook voor buitenlandse kazen

Home » Buitenlandse kazen kopen

Via Veendaler Kaas in Veenendaal kunt u gemakkelijk buitenlandse kazen kopen zonder dat u daarvoor zelf naar het buitenland hoeft te reizen. Wij hebben een ruim aanbod aan buitenlandse kazen.

Uw favoriete kazen eenvoudig kopen

In ons ruime assortiment kunt u de lekkerste buitenlandse kazen kopen. Van een gewassen korstkaas tot een blauwader kaas – wij hebben het allemaal op voorraad. Of u nu van jonge kaas houdt of liever kiest voor een oude kaas die meer dan twee jaar heeft liggen rijpen in ons eigen pakhuis: bij ons koopt u ze allemaal. Mocht u een liefhebber zijn van pikante kaas, dan raden wij u onze heerlijke blauwader kaas aan voor een prachtige smaaksensatie. Er is dus echt voor ieder wat wils bij Veendaler Kaas!

Bezoek onze markt en kies een heerlijke buitenlandse kaas

U bent natuurlijk van harte welkom bij onze kraam op de markt. Hier krijgt u een goede indruk van de kazen die wij leveren en kunt u direct een vers stuk meenemen. Hierdoor heeft u dezelfde dag nog een vers stuk (buitenlandse) kaas in huis. Mocht u vragen hebben over de kazen, dan kunt u ons bellen op (0318) 463 494 of een e-mail sturen naar info@veendaler.nl. Onze medewerkers helpen u graag.

Heeft u een vraag?

Vul het formulier in
of bel naar: (0318) 463 494

  • Velden met een * zijn verplicht

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind ons op de markt

Bent u benieuwd of wij bij u in de buurt komen?
Bekijk de markten