Kaas van de markt

Heerlijke Hollandse kazen

Vele overheerlijke kaasrecepten

Ook voor buitenlandse kazen

Home » Kaas van de markt

Kaas van de markt halen is altijd een gezellige boodschap. Terwijl u gemakkelijk en prettig over de markt loopt, kunt u naast kaas ook nog andere verse boodschappen halen. Weet u wat nog een groot voordeel is? Dat u een klein stukje kunt proeven voor u een stuk kaas koopt. Zo leert u gemakkelijk nieuwe kazen kennen, zonder dat u meteen een volledig blok hoeft te kopen. Zo bent u op de markt altijd zeker van een kaas naar uw eigen smaak!   

Verse kaas van de markt in Veenendaal halen

Een ander groot voordeel is dat u op de markt in Veenendaal altijd zeer verse kaas koopt. Omdat het niet in een koeling ligt die de kaas vers houdt, moet het wel een heerlijke verse kaas zijn. We kunnen u moeilijk een stuk kaas geven dat al dagen niet gekoeld is, toch? Zoals u weet is verse kaas het allerlekkerst, dus waarom zou u hem niet van de markt halen?

Kiest u voor jonge of oude kaas van de markt?

Als u op de markt bent heeft u ook het voordeel dat u meteen al uw vragen kunt stellen over de kazen die er liggen. Vraagt u zich bijvoorbeeld af of de heerlijke boerderijkaas van boer Mulder jong of oud is? Dan vraagt u dit toch direct?

Koop een stuk kaas van de markt

Kom snel langs op de markt in Veenendaal om een stuk kaas te kopen. Wij hebben namelijk heerlijke kazen die variëren van jong tot oud, in meerdere kaassoorten. Als u nog verdere vragen heeft, mailt u die gerust naar info@intercheeseholland.nl. Heeft u er behoefte aan om iemand persoonlijk te spreken dan mag u ons altijd bellen op +31 (0)318 – 463 494

Heeft u een vraag?

Vul het formulier in
of bel naar: (0318) 463 494

  • Velden met een * zijn verplicht

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind ons op de markt

Bent u benieuwd of wij bij u in de buurt komen?
Bekijk de markten