Kaas van de markt

Heerlijke Hollandse kazen

Vele overheerlijke kaasrecepten

Ook voor buitenlandse kazen

Home » Kaas van de markt

Kaas van de kaasboer op de markt halen, is altijd een goed idee. U kunt ontspannen de hele markt afstruinen en naast kaas ook nog andere verse boodschappen halen. Weet u wat nog een groot voordeel is? Dat u een klein stukje kunt proeven voordat u een stuk kaas koopt. Zo leert u nieuwe kazen kennen, zonder dat u meteen een volledig blok hoeft te kopen. Hierdoor bent u op de markt altijd zeker van een kaas naar uw eigen smaak!

Verse kaas van de markt halen bij de kaasboer

Een ander groot voordeel is dat u op de markt altijd verse kaas koopt. De kaas komt rechtstreeks van onze aanbieders en ligt niet al dagen in de koeling. Echt verse kaas is gewoon het lekkerst en we bieden onze klanten dan ook alleen kaas van de beste kwaliteit. Als u op de markt bent heeft u ook het voordeel dat u meteen al uw vragen kunt stellen aan onze kaasboer over de kazen die er liggen. Vraagt u zich bijvoorbeeld af of de heerlijke boerderijkaas van boer Mulder jong of oud is? Dan kunt u dit direct navragen.

Koop een stuk kaas van de markt

Kom snel langs op de markt in bijvoorbeeld Veenendaal om een stuk kaas te kopen van onze kaasboer. Wij hebben namelijk heerlijke kazen die variëren van jonge tot oude kaas en van biologische kaas tot geitenkaas. Als u nog vragen heeft, mail dan gerust naar info@veendaler.nl. Heeft u er behoefte aan om iemand persoonlijk te spreken? Dan mag u ons ook altijd bellen op (0318) 463 494.

Heeft u een vraag?

Vul het formulier in
of bel naar: (0318) 463 494

  • Velden met een * zijn verplicht

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind ons op de markt

Bent u benieuwd of wij bij u in de buurt komen?
Bekijk de markten