Kaasboerderij Mulder

Heerlijke Hollandse kazen

Vele overheerlijke kaasrecepten

Ook voor buitenlandse kazen

Home ยป Kaasboerderij Mulder

Bij de kaasboerderij van boer Mulder wordt heerlijke boerderijkaas gemaakt. De koeien die hier op het land staan leveren de melk voor de ambachtelijke kaas. Dit is een traditie die al 45 jaar bestaat en die wij graag blijven voortzetten. En dat proef je terug in onze kazen.

Unieke kaas van kaasboerderij Mulder

Bij kaasboerderij Mulder wordt kaas met een unieke smaak gemaakt. Er zijn een aantal factoren waar deze kaas zijn unieke smaak aan te danken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het eten dat de koeien krijgen. Dit is van grote invloed op de smaak van de kaas. Zo is bijvoorbeeld graskaas anders van smaak dan kaas van koeien die geen gras eten. Maar ook de tijd die de kaas kan rijpen of het klimaat waarin de kazen rijpen heeft invloed op de smaak van de kaas. Het assortiment van kaasboerderij Mulder varieert van jong belegen tot oude kaas. En al deze kazen hebben een zachte, unieke smaak. Wist u trouwens dat boer Mulder zelf tijdens het gehele ontwikkelingsproces aanwezig is?

Jarenlange ervaring

Dankzij de jarenlange ervaring van boer Mulder is er een breed scala aan buitenlandse kazen en Hollandse kazen waaruit u kunt kiezen. Allen hebben een unieke smaak die tijdens het bereidingsproces scherp in de gaten wordt gehouden. Wilt u graag meer informatie over de kazen die wij verkopen in onder andere Veenendaal? Of wilt u misschien de kazen van kaasboerderij Mulder online bestellen? Dat kan uiteraard! Wanneer u nog vragen heeft bereikt u ons via (0318) 463 494 en info@veendaler.nl.

Heeft u een vraag?

Vul het formulier in
of bel naar: (0318) 463 494

  • Velden met een * zijn verplicht

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind ons op de markt

Bent u benieuwd of wij bij u in de buurt komen?
Bekijk de markten